Het weer in Vlaanderen wordt grilliger. Juni 2016 was extreem nat, juni 2017 extreem droog. Om watergebonden uitdagingen samen aan te pakken, lanceerde Vlaams minister Schauvlieghe de oproep Water-Land-Schap. Wil je meer weten over de oproep Water-Land-Schap? Kom dan langs op het provinciale infomoment op maandag 20 november in Inagro.

Provinciale infomoment Water-Land-Schap
Programma:

Op 23 oktober lanceerde minister Schauvlieghe de oproep Water-Land-Schap. Dit is een oproep met subsidiemogelijkheden om watergebonden uitdagingen samen aan te pakken. De bedoeling van deze oproep is dat lokale coalities samen initiatieven indienen om waterproblemen zoals droogte, overstromingen, verzilting en waterkwaliteit efficiënt aan te pakken. Die aanpak houdt rekening met het landschap en haar gebruikers. 

Die lokale coalities kunnen bestaan uit landbouwers, bedrijven, dorpsbewoners, water- en landschapsbeheerders, … die samen een project voor subsidiëring indienen. 

Van idee tot projectvoorstel
Wil je meer weten over de oproep Water-Land-Schap? Heb je een idee, maar weet je niet goed met wie samen te werken of hoe het idee om te vormen tot een projectvoorstel? Kom dan langs op het provinciale infomoment op maandag 20 november in Inagro. Een eerste sessie start om 16 uur, een tweede om 18 uur. Je kan je inschrijven via deze link.

Meer informatie
Meer informatie over deze oproep is terug te vinden op de website van de Vlaamse Landmaatschappij. Op deze website vind je meer info in een infokrant, het oproepreglement  en de webpagina over Water-Land-Schap.

Praktisch:
Datum:
maandag 20 november 2017
Begintijd:
16u00
Eindtijd:
20u00
Locatie:
Inagro, Ieperseweg 87, 8800 Rumbeke-Beitem
Kostprijs:
Gratis, maar inschrijven is verplicht.
Inschrijven:
 
Schrijf je in via deze link