Tijdens de komende editie van Agro-Expo in Roeselare stelt Agreon opnieuw een aantal interessante machineconstructeurs en technologiebedrijven aan je voor. In dit nieuwsbericht ontdek je de bedrijven die aanwezig zullen zijn op de groepsstand.

Bezoek de stand van Agreon op Agro-Expo

 

  • Agoplan biedt een rantsoenberekeningsprogramma aan waarmee melkveehouders aanpassingen aan het rantsoen kunnen simuleren om zo tot een optimale melkproductie te komen.

 

  • Agriton is een toeleverancier van effectieve micro-organismen en helpt varkenshouders om economisch gezonde varkens te kweken.

 

  • CHeauD is actief in HVAC-technieken en is ook verdeler van Dachs Senertec-warmtekrachtkoppelingen.


  • Crodeon Technologies is actief in het domein van het Internet of Things en connecteert objecten op en rond het land- en tuinbouwbedrijf met elkaar en met de landbouwer-gebruiker.


  • Vermeulen Construct nv is als constructiebedrijf actief in stalinrichting, emissie-arme stalsystemen en machines voor preibewerking.

 

Die bedrijven staan je graag te woord met hun expertise. Ze bekijken samen met jou hoe je bedrijf een sprong voorwaarts kan maken op vlak van duurzaamheid. Kom zeler eens langs op onze stand (nr. 207). Vertel hen de grootste uitdaging op jouw land- en tuinbouwbedrijf en ontdek welke oplossing(en) zij voor jou in petto hebben.

 

Agro-Expo?

Agro-Expo is een internationale vakbeurs voor landbouw, tuinbouw en veeteelt. De organisatie biedt bovendien een zeer uitgebreid programma aan met onder andere een jongveeshow, een koeparade, een debat over ‘marktgericht varkens produceren’ en een demo rond precisielandbouw. Gedetailleerde info kan je terugvinden via agro-expo.be.

De beurs vindt plaats van zaterdag 27 tot en met maandag 29 januari 2018 telkens van 10.00 u tot 19.00 u in de Schiervelde Expo Hallen van Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400a.

Agreonstand2018nr207.jpg