Van 15 tot 23 mei 2021 vindt voor de vierde keer in Vlaanderen de Week van de Korte Keten plaats. Neem deel aan de inspiratiesessies en krijg niet alleen inspiratie maar vooral goesting om samen met ons korte keten in de kijker te zetten.

Online inspiratiesessies Week van de Korte Keten 2021. Kom luisteren en doe mee

Lokaal kopen is meer dan ooit een hot item. De Week van de Korte Keten (15 tot 23 mei 2021) is voor gemeentes en steden hét ideale moment om de lokale producenten in de kijker te zetten. Ook als lokale producent heb je er alle belang bij om (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw verhaal en producten.

In een ‘normaal’ jaar roepen we iedereen op om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren met een link met lokaal voedsel. Gezien de onduidelijke coronamaatregelen zetten we dit jaar vooral in op de bekendmaking van de korte keten en coronaveilige activiteiten. Er zijn daarvoor veel meer mogelijkheden dan je dacht. Kleine inspanningen hebben soms al een grote impact.

Om jullie te inspireren organiseert de Provincie West-Vlaanderen samen met de andere provincies, VLAM en Steunpunt Korte Keten twee online inspiratiemomenten. Op maandag 1 maart zijn alle gemeenten welkom om 14 u en op maandag 8 maart verwelkomen we alle geïnteresseerde producenten om 12.30 u.

Tijdens de inspiratiesessies voorzien we telkens een uurtje voor inspirerende getuigenissen en algemene info. Daarna splitsen we de groep op per provincie en zal je een korte toelichting krijgen van het specifieke aanbod van de Provincie West-Vlaanderen.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen.


Praktische informatie

Locatie: online via Microsoft Teams
Duur: 1,5 u
Inschrijven:  

 • Inspiratiesessie gemeenten  - Maandag 1 maart van 14 tot 15.30 u
  Ten laatste inschrijven op 26 febaruari.
  > Ik schrijf in.

  Inspiratiesessie producenten – Maandag 8 maart van 12.30 tot 14 u
  Ten laatste inschrijven op 2 maart.
  > Ik schrijf in.

Na inschrijving ontvang je een mail met praktische informatie en een persoonlijke deelnemerslink.


KKbanner.jpg