Vorige donderdag, 11 februari, volgden ruim 430 deelnemers live onze webinar rond de wijzigingen in MAP 6 in 2021. Veel geïnteresseerden gaven aan niet live te kunnen volgen maar het webinar en de presentatie later te willen bekijken. Deze vind je in dit nieuwsbericht.

MAP 6 in 2021

MAP 6 in 2021

Dit jaar is ondertussen het derde jaar van MAP 6. Dat heeft tot gevolg dat de kaart met gebiedstypes werd bijgesteld. Meer rode en minder groene gebiedstypes zijn het jammerlijke gevolg. In het webinar werd dat uitvoerig besproken en werden de maatregelen per gebiedstype nog eens toegelicht.

Ook nieuw in 2021 is het digitale kunstmestregister. Hoe dat in zijn werk gaat en binnen welke tijdspanne je moet registreren kwamen aan bod.

Als laatste op de agenda werd de AGR-GPS-verplichting voor burenregeling verduidelijkt. Het systeem werkt via een applicatie op de smartphone. Hoe de app werkt en wanneer je er gebruik van moet maken kwam ook uitvoerig aan bod.

Heb je nog vragen omtrent bovenstaande maatregelen van het MAP, bekijk dan zeker de presentatie en/of het webinar.

 

Meer info

Mocht je nood hebben aan extra ondersteuning rond het MAP en de bemesting van teelten, dan staat Inagro altijd voor jou klaar. Via ons bedrijfsadvies bemesting begeleiden we je persoonlijk.

> Lees meer over bedrijfsadvies bemesting.

 

 

Het webinar vond plaats in samenwerking met Dirk Denorme van VLM.

Logo demoproject groentenadvies.PNG