Bestellingen noteren, je productie inplannen of je voorraad aanvullen. Jij hebt daarvoor een stappenplan in je hoofd. Is er marge voor onverwachte situaties: een zieke medewerker, een plotse grote bestelling, een late levering…? En heeft je zakenpartner dezelfde aanpak voor ogen? Een goede planning is cruciaal om als team je klanten correct te bedienen. Ontdek via enkele praktische tools jouw ideale planningsmethode.  

 
Begeleidingstraject: Sta sterk als team, ook in piekperiodes: maak een goede planning - deel 3
Programma:

In dit begeleidingstraject maak je een week- en dagplanning op, breng je terugkerende drukke productieperiodes in kaart en leer je nauwkeuriger anticiperen. Een van de zaken die we daarbij onder de loep nemen, is hoe je bestellingen omzet naar productieorders en voorraadbeheer. Je leert ook hoe je jouw dagplanning deelt met je medewerkers.    


Begeleidingstraject  

Samen met je collega-ondernemers en expert Arne Bracke (Logflow) ontdek je via een combinatie van workshops en individuele begeleiding jouw perfecte planningssysteem. Structuur en automatische berekeningen zullen je daarbij helpen. Orde in je planning schept namelijk ruimte in je bedrijf en rust in je hoofd. Zo sta je als team sterk tijdens stresserende situaties.

Praktisch  

Data & locatie:  

  • 01/06/2021: 20.00 - 22.00 u - online
  • 29/06/2021: 20.00 - 22.00 u - online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten
  • 24/08/2021: 20.00 - 22.00 u - online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten
 


Via het PDPO-project SPRONG is er in dit traject plaats voor twaalf kleinschalige voedingsbedrijven (hoeve- en streekproducenten). Onder 'kleinschalig' verstaan we voedingsbedrijven met max. 20 werknemers.

Dit is het derde begeleidingstraject in een reeks van vijf. De thema's van volgende begeleidingstrajecten zijn: (1) kostprijsanalyse, prijszetting en portfoliomanagement en (2) verspillingen detecteren en elimineren.

 

Inschrijven  

Inschrijven is gratis, maar verplicht via deze link.  

 

Contact  

Wil je meer weten? Heb je vragen?  

bannersprong.jpg

 

 
Praktisch:
Datum:
dinsdag 24 augustus 2021
Begintijd:
20u00
Eindtijd:
22u00
Locatie:
Online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten
Kostprijs:
Gratis deelname
Inschrijven:
 Inschrijven is gratis, maar verplicht via deze link.  
Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding