Recent breidden we onze gewasbeschermingsapp uit. We voegden commercieel beschikbare natuurlijke vijanden toe van meerdere teelten. In dit nieuwsbericht kom je meer te weten over die uitbreidingen. 

 
 
 
 
 
Commercieel beschikbare natuurlijke vijanden van plagen in komkommer, tomaat en champignon toegevoegd aan Inagro's gewasbeschermingsapp

Door de uitval van gewasbeschermingsmiddelen en de extralegale residu-eisen zoeken telers meer en meer naar alternatieve methoden voor de bestrijding van plagen, bijvoorbeeld met biologische bestrijders. Sinds meer dan een jaar vind je de relevante producten op basis van commercieel beschikbare natuurlijke vijanden ter bestrijding van plagen in de aardbeienteelt terug in Inagro’s gewasbeschermingsapplicatie.  

Zoals destijds aangekondigd, breiden we die info steeds verder uit. Zo zijn dergelijke producten nu ook zichtbaar voor plagen in tomaat en komkommer. We voegden ook producten op basis van aaltjes toe tegen plagen in de champignonteelt. De producten op basis van aaltjes die inzetbaar zijn in tomaat, komkommer en aardbei voegen we binnenkort toe. 
 
AfbeeldingPrintscreenChampignonmug06072021.jpg