Na 14 jaar onderzoek, demonstratie en energieproductie is het tijd om de biogasinstallatie van Inagro te vernieuwen. We plannen nú om in 2022 een volledige renovatie te doen. Met het oog op toekomstig state-of-the-art onderzoek willen we de installatie moderniseren en verder uitbouwen. Daar kan ook jij je stempel op drukken! Doe mee aan onze interactieve brainstorm op 26 augustus en vertel ons vanuit de sector waar het onderzoek van de toekomst zich volgens jou op moet richten.

Denk mee over Inagro's 'biogasinstallatie van de toekomst'
Programma:
Tijdens onze online workshop stellen we ons renovatieplan voor. We maken daarbij graag kennis met mensen en ideeën uit de sector. Help ons mee de installatie vorm te geven en denk mee welke innovatieve technieken aan de installatie gekoppeld moeten kunnen worden en waar we best rekening mee houden. Denk daarbij aan inputstromen, voorbehandelingen, tussentijdse behandelingen, instellingen, nabehandelingen van digestaat en gas, eindproducten, metingen, …
 
De renovatie moet ons toelaten om ons de komende 10 jaar te lanceren en vooruitstrevend onderzoek naar de praktijk te brengen. Wij kijken alvast uit naar jullie suggesties om samen de biogasinstallatie van de toekomst vorm te geven!
 
 
Verloop
10:30 – 10:45   Kennismaking deelnemers
10:45 – 11:15   Voorstelling onderzoeksvergister Inagro
11:15 – 12:00   Interactieve brainstorm
 
Heb je wel suggesties, maar kan je niet deelnemen? Geef dan jouw suggesties door via het inschrijvingsformulier of neem contact met ons op. We horen graag jouw bevindingen.
Inagro_foto2.jpg

Praktisch:
Datum:
donderdag 26 augustus 2021
Begintijd:
10u30
Eindtijd:
12u00
Locatie:
Dit webinar zal plaatsvinden via MS Teams. De dag van de webinar ontvang je een e-mail met toegangslink. Via de link kan je inloggen om het webinar mee te volgen. Mail niet gekregen? Kijk zeker eens in de SPAM.
Kostprijs:
Gratis deelname
Inschrijven:
 
Gelieve in te schrijven via dit formulier.