Dit seizoen maken we opnieuw regelmatig een digitaal rondje door het proefbedrijf biologische landbouw voor een stand van zaken. We zijn ondertussen toe aan deel 5. Bekijk het filmpje in dit nieuwsbericht.

Bio@Inagro op jouw scherm - deel 5

Juli staat intussen in onze statistieken als uitzonderlijk nat door een combinatie van veel regendagen en een hevig onweer met 70 mm regen op 26 juli. 2021 blijft derhalve een lastig jaar. In onkruidbestrijding hebben we een en ander nog redelijk onder controle dankzij een slagvaardig machinepark, onze vaste rijpaden en de inzet van het team. De lange bladnatperiodes zorgen ondertussen voor een verhoogde ziektedruk. Hopelijk kan het aangekondigde droge weer de ontwikkeling van die ziekten wat vertragen. Voor de aardappelen komt het mooie weer helaas te laat.

>> Bekijk de vijfde Bio@Inagro. (Opname dateert van 11 augustus.)

Bio@Inagro_Startbeeld.png

Meer info          

Heb je suggesties of bemerkingen over onze filmpjes? Heb je vragen over de veldwerkzaamheden of de gewassen? Neem dan zeker contact op met Lieven Delanote via lieven.delanote@inagro.be of 051 27 32 50.
       

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van al ons videonieuws!

Het voorbije jaar maakten we heel wat video's en webinars. Al onze video’s verzamelen we op het YouTube-kanaal van Inagro. Dat online videoplatform is helemaal gratis én je kan het op laptop, smartphone en tablet raadplegen. Wil je weten hoe je je kan abonneren op ons YouTube-kanaal? Lees meer in dit nieuwsbericht.  

Gekoppelde thema's & sectoren: Biologische Productie