Het internationale Nutriman-project – met Vlaamse partners UGent, Inagro, ILVO, PCS en Vlaco – loopt na drie jaar ten einde. Op 16 september 2021 organiseren de projectpartners een eindsymposium. Je kunt je nog inschrijven voor dit gratis online evenement!

Herinnering: neem deel aan het eindsymposium van Nutriman

In een eerder nieuwsbericht lichtten we het project Nutriman toe aan de hand van een animatiefilmpje. Je leerde er meer over de vele voordelen van het project voor producenten en/of gebruikers van herwonnen meststoffen. Het project verzamelde infofiches, trainingsmateriaal en video’s van een honderdtal producten en technologieën. Die schat aan informatie staat gebundeld op het Farmer Platform en is beschikbaar in acht talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Pools en Hongaars).

Eindsymposium

Op 16 september 2021 sluit het project af met een gratis online eindsymposium. De doelgroep is in hoofdzaak de Europese landbouwgemeenschap: landbouwers, federaties, landbouwconsulenten en leveranciers van meststoffen en bodemverbeteraars. Ook onderzoekers en overheidsadministraties zijn welkom.

Tijdens dit eindsymposium zullen we onder meer enkele van de meest beloftevolle technologieën en producten inzake stikstof- en fosforrecuperatie voorstellen.

> Schrijf je in.


Deel jouw mening over Nutriman-producten en -technologieën

Via mini-enquêtes (slechts twee vragen!) polsen we per product naar de redenen waarom dergelijke herwonnen meststoffen wel/niet gebruikt worden. Wil je zelf graag jouw mening geven? Dat kan via het Farmer Platform van Nutriman! Per product en per technologie vind je er een mini-enquête. Je vindt er ook een overzicht van de meestgestelde vragen.

Meer info?

Met vragen over Nutriman of nutriëntenrecuperatie kan je terecht bij:

 


Nutriman heeft financiële middelen ontvangen uit hoofde van Horizon 2020 — het programma voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst nr. 818470.

20210720_Logo_Nutriman.jpg20210720_Europa.png