Het ReNu2Farm-project is opgericht om de recyclagepercentages van stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) in de primaire voedselproductieketen in Noordwest-Europa (NWE) te verhogen. Na de goedkeuring van de ReNu2Farm Capitalisation, zal het project nieuwe markten, waaronder de tuinbouw, stimuleren voor meer gebruik van herwonnen meststoffen en het gebruik van kunstmest in Noordwest-Europa verminderen. Help ons mee door onze enquête in te vullen.

Vul onze enquête in rond gebruik van (herwonnen) meststoffen

Het Interreg North-West Europe-project ReNu2Farm draait om herwonnen meststoffen: nutriënten, afkomstig van verschillende oorsprong (zoals dierlijke mest, stedelijk of menselijk afval), die een behandeling ondergingen, waardoor de bemestingswaarde stijgt.

Door dit onderzoek willen we begrijpen hoe de tuinbouwsector herwonnen meststoffen benadert en willen we belemmeringen voor het gebruik van gerecupereerde nutriënten identificeren en wegnemen.

Help ons mee een licht hierop te werpen door onze enquête in te vullen. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag.

Alvast bedankt!
 
Meer info
Voor meer vragen of informatie over het project, nutriëntenrecuperatie en herwonnen meststoffen kan je terecht bij:
 
Deze blog kadert in het Interreg NWE-project ReNu2Farm.
 
20210906-logobanner_renu2farm_liggendHR.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: Aardbeien | Glasgroenten | Groenten Open Lucht | Wijnbouw | Kiwibes