Wist je dat heel wat West-Vlaamse land- en tuinbouwers erg innoverend boeren op hun bedrijf? Met veel aandacht voor agro-ecologie en vaak op een net iets andere manier dan de andere? Om deze inspirerende verhalen tot bij jullie te brengen, maakt Inagro bedrijfsportretten van inspirerende West-Vlaamse landbouwers. Kijk je mee achter de schermen? 

Kijk mee achter de schermen van inspirerende West-Vlaamse land- en tuinbouwers

Kijk mee achter de schermen van Boer Olivier. Na zijn studies economie schaafde Olivier het ouderlijke bedrijf beetje bij beetje bij tot wat het vandaag is. Een innovatief, veelzijdig landbouwbedrijf waar naast een gezond inkomen de zorg voor de omgeving en landschap cruciaal zijn.

Benieuwd naar de verhalen van Boer Olivier en wat deze jonge ondernemer bedoelt met zijn woorden ‘De boer komt te weinig van zijn bedrijf af’? Kijk dan zeker naar dit filmpje.


Wil je meer weten over dit landbouwbedrijf? Surf naar www.boerolivier.be.

2021-09-16-boer Olivier.pngBen je zelf een innovatieve ondernemer die anderen kan inspireren? Zin om via je persoonlijk verhaal te inspireren? Neem dan contact op het team agromilieu van Inagro. Allicht valt er samen met collega Ruben ook over jouw bedrijf een mooi bedrijfsportret te maken.

Ruben mistiaen
Ruben.mistiaen@inagro.be
051 27 33 19