Serrebedrijven die problemen ondervinden met groeiremming of schade aan het gewas, eventueel veroorzaakt door ziekten of plagen, kunnen op Inagro ondersteuning vinden.

Beschrijving

Telers met gewasproblemen kunnen een beroep doen Inagro voor ondersteuning. We gaan in de eerste plaats op zoek naar de oorzaak van het probleem. Daarvoor kan je rekenen op het diagnosecentrum van Inagro. Indien nodig spreken we een extern labo aan.


Voor de identificatie van het gewasprobleem is een goed staal van groot belang. Breng zoveel mogelijk ziek of aangetast materiaal binnen. Indien nodig komen we op bezoek om de situatie en de omstandigheden te bekijken en stalen te nemen. De stalen dienen voor uitplating, analyse of bakkenproeven.


We proberen ook na te gaan welke omstandigheden aan de basis liggen van het probleem en wat de mogelijkheden zijn om het in de toekomst te voorkomen.


Kostprijs

offerte op maat

Diagnoses die Inagro zelf uitvoert, zijn gratis. Bijkomende kosten voor analyses, transport en een externe labo worden verrekend.Voorwaarden

Er zijn geen beperkende voorwaarden.

Hoe aanvragen?

Neem contact op met Peter Bleyaert via peter.bleyaert@inagro.be of 051 27 32 70.

Links

Gekoppelde thema's & sectoren: