Inagro’s gewasbeschermingsapp bundelt alle info over de beheersing van ziekten, plagen en onkruiden in meer dan 50 teelten. Naast erkende middelen vind je er ook schadebeelden en info over schadeverwekkers. De app is eenvoudig te gebruiken op pc, laptop, tablet en smartphone.

Beschrijving

Met Inagro’s gewasbeschermingsapp vind je gemakkelijk de juiste handelsmiddelen voor de beheersing van ziekten, plagen en onkruiden in jouw teelt(en). Je kan ook nagaan in welke teelt en tegen welke vijanden je een handelsmiddel of actieve stof kunt gebruiken. De geavanceerde filters verfijnen je zoekresultaten op onder meer bufferzone, maximale wachttijd en gebruik in de biologische teelt.

De app is eenvoudig te gebruiken op pc, laptop, tablet en smartphone, zodat je ze op elk moment en op elke plaats onmiddellijk kunt raadplegen. Installeer de app als knop op je startscherm voor extra gebruiksgemak. De gewasbeschermingsapp staat paraat voor de loonsproeier, tuinbouwer, akkerbouwer (met uitzondering van de bieten), aardbei- en kiwibesteler.

Dankzij een regelmatige update bevat de applicatie de meest actuele info over erkende gewasbeschermingsmiddelen. Zo helpen we je om te voldoen aan de IPM-regelgeving.

Kostprijs

gratis

Voorwaarden

De applicatie is toegankelijk met de login en het wachtwoord van je Inagro-ledenprofiel.

Hoe aanvragen?

Surf naar gewasbescherming.inagro.be

Links

Gekoppelde thema's & sectoren: