Wie kan jou helpen?

Aanvragen analyses of advies

T +32 51 27 33 30
info.labo@inagro.be

 

Ons aanbod van diensten
Bodemanalyse wijnbouwEen bodemanalyse met advies op maat van jouw wijngaard.
WijnanalyseAnalyses op een tussen- of eindproduct van wijn om het productieproces te kunnen opvolgen. De geanalyseerde parameters zijn sulfiet (totaal en vrij), het gehalte aan suiker (glucose/fructose), zuren (appel-, azijn- en melkzuur), de totale zuurheid, het alcoholpercentage en de pH.
Wijnbouw
Als wijnbouwer (zowel professioneel als hobby) kan je bij ons terecht voor analyses op jouw wijn. Dit kan zowel het afgewerkte product zijn alsook op de most. Daarnaast kan je in het laboratorium ook grondanalyses ikv wijnbouw laten analyseren. Daaraan kan een eventueel advies gekoppeld worden.

Op basis van een standaard bouwvooranalyse (pH, %C, P, K, Ca, Mg, Na en S) met extra analyse van de elementen ijzer, mangaan, boor en koper wordt een interpretatie van de analyseresultaten geformuleerd. Eveneens wordt een bemestingsadvies voor de macro elementen opgesteld. Deze analyse is vooral interessant bij aanplant van nieuwe percelen, of om een bestaand perceel te evalueren. Eveneens kan advies ingewonnen worden welke structuur- of bekalkingsmaatregelen nodig zouden zijn voor aanplant van nieuwe percelen.

Toekomstige en voorbije activiteiten
Er zijn geen items om te tonen.