Er is een fout opgetreden. Er is een fout opgetreden.

Startdatum:
Einddatum:
Project type:
Contactpersoon Inagro:

Project partners

Project inhoudNieuws uit het project

05/10/2020

Bij het integreren van voederbomen op je percelen en in je bedrijfsvoering komt heel wat kijken. Tijdens een eerste excursie die doorging op 10 september, maakten we kennis met het gedrag van herkauwers in een natuurlijke context en maakten we de brug naar de modernere veehouderij. Lees het volledige verslag.


02/09/2020

Herkauwers lusten wel een groen (boom)blaadje als ze de kans krijgen. Gelijk hebben ze, want er zijn heel wat voordelen aan het toevoegen van bladeren en twijgen van bomen en struiken als aanvulling op hun standaard dieet. Ga 10 september (opgelet: in de nieuwsbrief sloop een verkeerde datum!) mee op stap en kom er alles over te weten.
 

 

18/03/2020

De perceelsranden naast waterlopen onderhouden is niet altijd evident. Zelf een maaier aanschaffen om de 1-meter teeltvrije zone te onderhouden kan al snel een serieuze investering worden. Maar moet je echt zelf investeren in een machine of is een beroep doen op een loonwerker voordeliger? We vroegen twee loonwerkers naar hun ervaring in de praktijk.


Agenda van het project

10/09/2020

Ontdek op 10 september hoe je voederbomen en -struiken succesvol en functioneel kan integreren in je bedrijfsvoering. Welke bomen en struiken zijn het meest geschikt voor herkauwers? Wat zijn de effecten op dierenwelzijn, diergezondheid, voeding en productie? Een praktische rondleiding met veel mogelijkheid tot interactie tussen de deelnemers.