Samen de boer op‎

Plan e​en daguitstap in groep voor een bezoek aan een levensechte hedendaagse boerderij als ontspanning, maar
ook om iets bij te leren. Er is keuze uit meer dan 60 landbouwbedrijven, verspreid over de provincie West-Vlaanderen.​

 Waar kan ik op bezoek


Alle hoeves zijn te vinden via deze zoekfunctie. In onze folder vindt u een overzicht van alle bezoekboerderijen. Download hier de folder. Er bestaat ook een uitgebreidere brochure ‘Samen de boer op’. Deze brochure kan je hier ​aanvragen.

Wat mag ik verwachten

De boer of tuinder is je gids. Hij vertelt je graag met passie over zijn bezigheden op de boerderij. De aanwezige seizoensgebonden boerderij-activiteiten (melkvee, vleesvee, varkens, tuinbouw, sierteelt,…) tonen telkens weer een ander verhaal.

Wie kan op bezoek

De aangeboden boerderijbezoeken richten zich voornamelijk naar groepen (verenigingen, bedrijven, families,…). Deze kunnen variëren van 10 tot 60 personen. Ontdek ons unieke aanbod "Boerderijbezoek voor allen" voor het bijzonder onderwijs en zorginstellingen​.

Voor een uurtje of een dag

Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer anderhalf uur tot twee uur. Heb je specifieke wensen? Zoals bijvoorbeeld een extra proevertje, een echte doe-namiddag, een heerlijke boerenlunch, een exclusief arrangement,… Geen probleem! Praat erover bij het reserveren. Zo kan de boer een bezoek op maat samenstellen.

 

Prijs van een bezoek

Elke hoeve bepaalt zelf de prijs van een bezoek. Dit is de prijs per persoon of per groep. Er wordt meestal een minimumprijs aangerekend. De prijzen op deze website zijn indicatief

Praktisch

1. Kies een boerderij
2. Neem contact met de boerderij op en reserveer
3. Op bezoek!