Redenen genoeg om voor hoeveproducten te kiezen!

In West-Vlaanderen bundelen de hoeveproducenten hun krachten om zo een nog betere kwaliteit te kunnen garanderen.
          
Het label 100% West-Vlaams, Hoeve- en streekproducten zorgt ervoor dat u onze producten
(h)erkent als een eerlijk, authentiek en kwalitatief product uit uw streek!


          

       

100% VERS
Niets zo heerlijk als een wortel die net uit de grond komt of een echt vers glas melk. Hoeveproducten zijn altijd uiterst vers. Koop dus bij de bron.


100% HEERLIJK EN EERLIJK
Kies je voor hoeveproducten, dan ga je voor echte en pure smaak. Bovendien leer je de landbouwer kennen en zie je hoe de boer en de boerin elke dag weer enthousiast aan de slag zijn. Hun eindeloze kennis en tomeloze liefde voor het vak is onbetaalbaar. Door komaf te maken met tussenschakels geef je hen wat ze verdienen: een eerlijke prijs voor een (h)eerlijk product!


100% KWALITEIT
De hoeveproducenten pakken uit met kwaliteitsproducten, stuk voor stuk bereid met natuurlijke grondstoffen afkomstig van de hoeve. Kwaliteit is een prioriteit.

100% AUTHENTICITEIT
Elke hoeveproducent gaat op zijn eigen unieke manier te werk. Sommige boeren steunen op een eeuwenoud, goed bewaard familiegeheim. Anderen  slaan dan weer aan het experimenteren. Eén ding staat vast, elk hoeveproduct heeft zo zijn eigen boeiende verhaal.

100% DICHTBIJ
Door rechtstreeks bij de boer te kopen is de keten van producent naar consument super kort en komen er geen overbodige verpakkingen aan te pas. Bovendien eet je op het ritme van de seizoenen. Zo wordt geen energie verspild om bijvoorbeeld ’s winters aardbeien aan te bieden. Koop dus bij de boer, dat is goed voor het milieu!